t ADRENOMAXX
 


Se ponoči zbujate? Ne zdržite brez sladkega ali slanega?
Ne prenašate čustvenih situacij? Težko prebavljate hrano?
Se debelite v pasu? Burno reagirate na stres?
Ste kronično utrujeni? Imate oslabljen imunski sistem?
Izgubljate zanimanje za spolnost? Ste na koncu z močmi?


Premagajte stres in ubežite njegovim posledicam z Adrenomaxxom, močno formulo za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti ter vzdrževanje hormonskega ravnotežja.


Kaj je Adrenomaxx®?

Adrenomaxx® je prehransko dopolnilo, ki lahko služi kot prehranska podpora ob ali po stanjih, ki lahko delujejo na organizem izčrpljujoče. Je kombinacija pomembnih hranil, ki lahko ob sinergističnem delovanju pomembno prispevajo k uravnavanju delovanja hormonov, sintezi in presnovi steroidnih hormonov ter zmanjšanju utrujenosti in občutka izčrpanosti.

Zakaj utrujenosti ne smemo podcenjevati?

Utrujenosti in občutka izčrpanosti ne bi smeli podcenjevati, še posebno, če trajajo dalj časa. To so simptomi, ki kažejo na to, da so prekoračene meje fizične in psihične vzdržljivosti, ter da telo potrebuje okrevanje, ne glede na to, kaj je povzročitelj stresa. Delovanju stresorjev na organizem se ne moremo v celoti izogniti, lahko pa ublažimo posledice delovanja.

Kakšen je pomen nadledvičnih žlez?

Za reakcijo organizma na stresne dejavnike so zadolženi hormoni nadledvične (adrenalne) žleze. Zato je sposobnost prilagoditve na stres odvisna od delovanja nadledvičnih žlez in uravnavanja ravni kortizola, glavnega hormona stresa. Znano je, da prekomerni napori lahko privedejo do porušenega ravnovesja tvorbe kortizola, kar se lahko odrazi na celotnem organizmu in privede do občutkov dolgotrajne utrujenosti in izčrpanosti, kot tudi do niza simptomov v endokrinem, gastrointestinalnem, imunskem in živčnem sistemu.

Adrenomaxx® vsebuje:

  • Ekstrakt svete bazilike (Ocimum sanctum) z najmanj 2,5 % ursolične kisline
  • Ekstrakt sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus) z najmanj 0,8 % eleuterozida
  • Ekstrakt opnastega grahovca (Astragalus membranaceus) z najmanj 20 % polisaharidov
  • Vitamin B6, ki ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov
  • Pantotensko kislino, ki ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov
  • Vitamina B3 in B12, ki prispeva k delovanju živčnega sistema
  • Magnezij, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti